Ultimul, actualul si viitorul anime .

Forum » Anime » Discuţii Anime

Ultimul: Ironman Anime.
Actualul: Wolverine Anime
Următorul: Full Metal Alchemist 1 şi 2
 
Ultimul: Cred că a fost Kuroshitsuji II sau Mitsudomoe. Nu-mi mai amintesc exact, a fost prin vară.

Actualele: Ar trebui să ajung la zi cu ongoing-urile, but right now I don't give a fxxk about them. NANA şi Kaikan Phrase.

Viitoarele: Intenţionez să văd Honey & Clover, dar nu reuşesc =)) Şi cred că vreau să mă mai apuc de ceva animeuri care încep anul ăsta, dar întâi să ajung cu ongoingurile (cred că nu am mai văzut ceva din toamnă sau din vară)
 
Sincer, ultimul, acutualul si viitorul anime pentru mine e Darker than Black ca nu l-am terminat si mai am un sezon, iar acum sunt in plina lui desfasurare.
Dar daca il catalogam doar drept actualul atunci ultimul este Demon Prince Enma, iar viitorul este reprezentat de: Kuroshitsuji ova - Ciel in Wonderland 2, Gunslinger Girl: Il Teatrino si Red Garden: Dead Girls... must finish what I once started... Şmecher
 
Ultimul: Sailor Moon, după îndelungi lupte.

Actualul: Sailor Moon R

Viitorul: Păi sper că pot să duc la bun sfârşit cele 5 sezoane din mai sus menţionatul, şi apoi poate mă apuc şi de altceva. Honey and Clover [. . .] sau Tokyo Magnitude 8.0. Şi poate în viaţa asta ajung la zi cu ongoingurile.
 
Ultimul anime: Air Gear ... care a fost bunicel... mai misto e manga-ul, dar fie...

Actualul: Gunslinger Girl: Il Teatrino si K-on! (cate 1 ep in paralel Şmecher )

Viitorul anime movie: Naruto movie 4 si Bleach movie 4?
iar la serii tot la: Red Garden: Dead Girls ca poate ajung si il vad XD
 
Nu am mai avut timp sa urmaresc anime-uri in ultima vreme,dar din fericire, ieri am gasit un ragaz sa incep o alta serie,so:

Ultimul anime:Lovely Complex....desi nu sunt un fan al genului romance,acesta chiar mi-a placut

Actualul anime: Samurai 7...am vizionat deja primele 3 episoade si deja sunt indragostit

de el,foarte badassCool

Viitorul anime:Samurai Champloo ma gandesc eu,dar cine stie cand o sa apuc sa il vad,mai ales ca am cateva restante de rezolvat mai intai pentru la toamna:-L
 
Sunt pe la jumatatea seriei Soul Eater. Nimic prea impresionant, nimic prea neimpresionant ca sa zic asa. E o serie cu un stil grafic placut, interesant, si un cast de personaje care-mi face placere sa-l urmaresc. Nu am in plan nimic in afara de filmele Evangelion odata ce termin cu asta. Si chiar si alea sunt tentat sa astept sa se incheie seria de filme si apoi sa fac un maraton prin ele intr-o noapte. Ma rog, vad eu.
 
Salt la forumul: