O femeie i-a trimis actorului Sho Hayami un cutit prin posta

Creeaza o discutie noua, e foarte simplu, doar alege o categorie.

» Asura la noiembrie 25 2010 · În Ştiri · 0 Comentarii · 402 Vizualizări ·Imprimă
O femeie i-a trimis actorului Sho Hayami un cutit prin postaPolitia Japoneza anunta ca Mayumi Konishi, o femeie arestata pentru ca se presupune ca a trimis un cutit la o scoala generala, drept amenintare, a spus in declaratia sa ca i-a trimis si actorului Sho Hayami un cutit, pe adresa de acasa. Autoritatile au acuzat-o deja pe femeia somera, in varsta de 46 de ani, de tulburare puternica in cazul scolii, dar intentioneaza sa o acuze din nou pentru amenintarea lui Hayami.

Conform anchetatorilor, Konishi i-ar fi trimis lui Hayami un cutit intr-un plic, spre sfarsitul lunii Martie. Acestia au spus deasemenea ca acuzatei ii plac animeurile si ca a fost membra a fan clubului lui Hayami.

Politia investigheaza orice legatura pe care ar fi putut sa o aiba Konishi cu cele cateva zeci de scrisori amenintatoare si cutite care au fost trimise acasa la Hayami si la agentie in urma cu patru ani. Acele scrisori de acum patru ani contineau amenintari si texte precum "Stop Sho".

Printre numeroasele animeuri in care s-a folosit vocea lui Hayami, se numara Dragon Ball Z, The Super Dimension Fortress Macross si Macross 7. Deasemenea, a realizat reclame si a produs diferite CDuri.
Comentarii
Nu există comentarii postate.
Postează un comentariu
Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.