Protagonistii din Gantz apar pe ecrane in aceeasi zi atat in Japonia cat si in U.S.A.

Creeaza o discutie noua, e foarte simplu, doar alege o categorie.

» Asura la ianuarie 10 2011 · În Filme · 0 Comentarii · 444 Vizualizări ·Imprimă
Protagonistii din Gantz apar pe ecrane in aceeasi zi atat in Japonia cat si in U.S.A.Saitul Oricon Style a confirmat ca Ken'ichi Matsuyama si Kazunari Ninomiya, actorii principali din cele doua filme Gantz bazate pe manga, vor aparea in persoana la premiera mondiala a primului film, care va avea loc la Hollywood pe 20 Ianuarie. In plus, pentru prima data in industria filmelor japoneze, actorii vor aparea la proiectii in avans, atat in Statele Unite cat si in Japonia, in aceeasi zi. Anuntul a fost facut Luni la Tokyo, in timpul unui eveniment special.

Cei doi actori vor aparea mai intai pe scena la o ecranizare din Roppongi Tokyo, in dimineata zilei de 20 Ianuarie (ora Japoniei). Apoi, vor zbura spre Hollywood pentru premiera mondiala, care va avea loc tot pe 20 Ianuarie.

Evenimentul de la Hollywood se va desfasura la teatrul Mann Chinese 6. 334 de cinematografe din S.U.A. vor rula filmul si interviurile live ale actorilor, de la Hollywood, in aceeasi zi.

Filmul va rula in Japonia la nivel national pe 29 Ianuarie. Cel de-al doilea film bazat pe manga Gantz realizata de Hiroya Oku, va rula pe 23 Aprilie.

Vezi Trailer:
Comentarii
Nu există comentarii postate.
Postează un comentariu
Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.