Tron: Uprising - o noua serie animata Disney

Creeaza o discutie noua, e foarte simplu, doar alege o categorie.

» Founder la martie 06 2011 · În Anime · 3 Comentarii · 738 Vizualizări ·Imprimă
Tron: Uprising - o noua serie animata DisneyDisney ne delecteaza, la putin timp de la lansarea filmului "Tron: Legacy", cu o noua serie animata ce pare ca va uni cele doua filme.

Povestea acestei serii a fost timp indelungat un mister, dar acum se pare, conform unei declaratii Disney, ca aceasta va urma aventurile unui anume program ce devine protejatul lui Tron insusi. Actiunea va urmari incercarile acestuia de a elibera Reteaua de sub tirania lui Clu.


Produsa de Disney Television animation, seria il are ca protagonist pe Beck, un tanar program ce devine liderul neasteptat al unei revolutii din interiorul lumii computerizate Grid. Misiunea sa este sa-si elibereze prietenii si casa de sub stapanirea maleficului (mda, alt cuvant mai putin cheesy n-am gasit) Clu si a acolitului sau, generalul Tesler. Beck va fi antrenat de Tron - cel mai redutabil razboinic vazut vreodata de lumea lor. Tron nu doar il va antrena pe Beck in tainele luptei ce-i vor fi necesare pentru a se putea opune inamicilor sai, dar ii va fi si ghid, si mentor, in perioada in care va trece peste impulsurile tineresti si va ajunge un puternic lider. Destinat sa devina noul protector al sistemului, Beck adopta persona lui Tron, si devine inamicul jurat a lui Tesler si al fortelor sale de ocupatie.Foarte multi actori din filmul original isi vor oferi vocile pentru a aduce la viata aceste personaje.

O data de lansare inca nu a fost stabilita.

Comentarii
155
#1 | SKiT la martie 11 2011 12:08:30
Inca putin si se face Avatar anime...

This one seems ok tho.
1
#2 | Falcon la aprilie 26 2011 15:12:34
M-as uita la Avatar anime. >_>
Dar asta pare ok, seamana cu animeurile facute de francezi...
5
#3 | Luffy la mai 16 2011 03:10:16
Grafica si animatia mi se par geniale.
Postează un comentariu
Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.